Erdoğan’ın Boykot Çağrısı Yaptığı Apple’dan Türkiye’ye Özel Zam

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ”Almayın” dediği Apple, resmi servis ve onarım ücretlerinde Türkiye’ye özel bir zam yaptı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Almayın” çağrısı yaptığı Apple, Türkiye için özel bir zam yaptı. Geçen haftalarda ürünlerine zam yapan Apple, resmi servis ve onarım ücretlerinde Türkiye’ye özel bir zam yaptı.

IPHONE X EKRANINA BÜYÜK ZAM

iPhone X sahipleri kırılan ekranı değiştirmek istediğinde geçen sene kasım ayında 1180 TL ödemek durumunda kalıyordu. Değişen fiyat tarifesiyle birlikte ekran değişim ücreti 1449 TL’ye çıkmış durumda. Aynı işlem Amerika’da 279 dolardan gerçekleştiriliyor. Bu da güncel döviz kuruyla 1840 TL’ye denk düşüyor.

BATARYAYA DA ZAM GELDİ

Öte yandan Apple’ın sene başından beri yürüttüğü pil değiştirme kampanyasında da zam söz konusu. Eski model iPhone’ların yazılım güncellemesiyle yavaşlatıldığı bunun sebebinin de eskiyen piller olduğu ortaya çıkmıştı. Ardından Apple uygun fiyatlı pil değiştirme kampanyasını duyurmuştu.

Bu kampanya başladığında garanti kapsamı dışındaki cihazların pilleri 129 TL’den değiştiriliyordu.

Erdoğan’ın Boykot Çağrısı Yaptığı Apple’dan Türkiye’ye Özel Zam
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.