Fırtına gurbette esecek!

ransfer politikasını genç ve gelecek vadeden oyuncular üzerine kuran Trabzonspor, Avrupa’da oynayan Türk doğumlu futbolcuları takibe aldı

Trabzonspor gurbetçi oyuncu pazarına çıktı. Gelecek sezon kadrosuna genç, gelecek vaden aç oyuncuları katmak isteyen Bordo-Mavililer, Avrupa’da futbolcu bakıyor. Önceliğini Türk kökenli gurbetçi oyunculara veren Karadeniz ekibi Fransa, Hollanda, Almanya ve İsviçre’deki çalışmalarına devam ediyor.

Bordo - Mavili scout ekibinin elindeki oyuncu listesi oldukça kalabalık. Fransa kulübü Marsilya’nın ikinci takımında forma giyen Yusuf Sarı listenin ilk sırasında yer alıyor. 20 yaşındaki sağ açık Türkiye U21 takımının da formasını giyiyor.

Yine başka bir isim Hollanda ekiplerinden Feyenoord’da forma giyen Orkun Kökçü. Talipleri çok olan 18 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor’un da takip ettiği belirtildi. Futbolcunun menajeri Muzzi Özcan’ın geçtiğimiz günlerde Trabzonspor yetkilileri ile görüşme yaptığı öğrenildi.

Hollanda’da takip edilen bir başka genç yetenek ise Trabzonlu Halil İbrahim Dervişoğlu. Sparta Rotterdam forması giyen 19 yaşındaki gurbetçi forvetin sezon sonunda takıma alınabileceği belirtildi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber