HEMŞEHRİDEN DESTEK SÖZÜ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile buluştu. Aksoy, İmamoğlu’na destek sözü verdi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleşen görüşmenin gündemini yerel seçim konusu ve İstanbul ile Trabzon şehirleri için gerçekleştirilmesi istenen projeler oluşturdu.

ETKİLEŞİM ÖNEMLİ

Prof. Dr. Aksoy görüşmenin detayları ile ilgili şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu, son derece üstün bir misafirperverlik gösterdi. Bu sebeple kendisine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.  Kendisiyle Trabzon için önermiş olduğum katma değer yaratacak olan projeleri değerlendirdik.  Sayın Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun projelerimize ilişkin görüşlerini aldık. Karşılıklı görüş alışverişi seyrinde ilerleyen sohbetimiz neticesinde Trabzon ve İstanbul etkileşiminin son derece önemli olduğu görüşüne vardık. Bu etkileşimin önemi ve derinliği de detaylıca ele alındı.”

İKİ ŞEHRE UYGUN PROJE

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, Trabzonlu Ekrem İmamoğlu ile verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini aktaran Aksoy, “Özellikle Trabzon’un ulaşım ve trafik sorunları noktasında çözüm önerilerini detaylandırma fırsatı bulduk. Önümüzdeki süreçte ayrıntısını paylaşacağımız proje projeksiyonlarını da masaya yatırdık. Her iki şehir için de uygulanabilecek projeleri de konuştuk” dedi. Prof. Dr. Aksoy, Bir hemşehrisi olarak İmamoğlu’nu daima destekleyeceğinin sözünü vererek değerlendirmesini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber