Her Gün Bir Vatandaşımızın Daha Yüzünü Tebessüm Ettirmek İçin Çalışıyoruz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi günün çoğu saatini vatandaşlara ayırarak onların dertlerine derman olmaya çalışıyor. Başkan Çebi açık kapı çalışarak tüm vatandaşları sabırla dinliyor. Sıcak kanlı ve vatandaşlara yaklaşımıyla gönüllerde taht kuran Belediye Başkanı Recep Çebi bu konuda oldukça beğeni topluyor.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Çebi; ''Her gün bir vatandaşımızın yüzünü tebessüm ettirmek, her gün bir Araklılı kardeşimizin daha işini, hayatını kolaylaştırmak için mücadele veriyoruz. Vatandaşlarımıza verdikleri destekten ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer vererek duygularını belirtti.

Vatandaşların derdini dinleyip onların derdine derman olmaktan mutluluk duyan Başkan Çebi, Araklı'nın gelişmesini ve büyümesini sağlamak adına birçok proje gerçekleştirdi. Kalecik mahallesinde bulunan turizm tesisi, Kalecik Kalesi oldukça rağbet görüyor. Araklı'ya dışarıdan gelen insanların konaklayacağı yer bulunmuyordu. Başkan Çebi'nin girişimleri sonucunda 4 yıldızlı otel kazandırıldı. Yeni plaj yapılıyor, Pazarcık Turizm Merkezine otel inşasına başlandı, yine sahilde sosyal alanların inşasına başlandı. Bunlar yeni gelişen projeler arasında yer alıyor. Yakın zamanda Araklı'da gerçekleşen tüm çalışmaların yer aldığı bir tanıtım argümanı gün yüzüne çıkacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber