banner240
banner237
banner238

Hüseyin Baş: Geleceğimizin teminatı sensin

YKS’ye giren gençlere Atatürk’lü kalem hediye eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın notu: “Geleceğimizin teminatı sensin”

BTP Lideri Hüseyin Baş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere, “Geleceğimizin teminatı sensin” notuyla Atatürk baskılı özel kalem hediye etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘yarınlarımızın teminatı’ dediği, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere anlamlı bir hediye gönderdi.

Hem sevindirdi, hem duygulandırdı

Sınava giren öğrencilere üzerinde Atatürk’ün Kocatepe’deki fotoğrafının, imzasının ve Türk bayrağının baskısı olan kalem göndererek içine;  ”Geleceğimizin teminatı sensin. Bize kalan bu kutlu mirası hep birlikte yukarılara taşıyacağız. Başarıların daim olsun. BTP Genel Başkanı, yol arkadaşın, abin Hüseyin Baş” notunu düştü.

“Atamızın çizdiği yolda, bayrağımızdan taviz vermeden yürüyün”

BTP Lideri Hüseyin Baş, ”Üniversite sınavına giren gençlerimize üzerinde Atamızın ve bayrağımızın olduğu kalem hediye ettik. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz aydınlık geleceğimize Atamızın çizdiği yolda, bayrağımızdan taviz vermeden yollarına devam etmelerini istediğimiz için kalemin üzerine Atatürk ve bayrağımızı kazıyarak hediye ettik” dedi.

“Gençlerimize güveniyoruz, yarınlarımıza umutla bakıyoruz”

Baş,”Gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu gençlerle yarınlarımıza umutla bakabiliriz. Bizleri muasır medeniyet seviyesine gençlerimiz çıkaracaktır. Atatürk ve bayrak sevdası ile çimentosu karılmış gençlerimiz barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize büyük katkı sağlayacaklardır. Onun için gençlerimize güvenmeli ve fırsat vermeliyiz.”dedi.

“Etrafında kenetleneceğiz”

Mustafa Kemal Atatürk baskılı hediyeleri alan gençler, sosyal medyadan Hüseyin Baş’a teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve bu kaleme ve bu misyona ömür boyu bağlı kalacaklarını dile getirdiler. Gençler, “Bizlere güvenen bir Genel Başkan çıktı. İnşallah bizler de onun etrafında kenetleneceğiz” çağrısı yaptılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber