banner240
banner237
banner238

‘İFTAR SOFRASI’ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Daha çok ihtiyaç sahiplerinin doyurucu ve zengin bir mönüyle iftar yapmalarını sağlamak amacıyla yıllardır sürdürülen gelenek, bu yıl da bozulmadı. Akçaabat halkını Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluşturan Akçaabat Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca kurulacak iftar sofralarıyla vatandaşlara iftar yemeği verecek.

Bu Ay Birlik Ve Beraberlik Ayı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini vurgulayarak “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinden bir araya gelen insanlar, birliktelik ruhunu oluşturuyor. Ayrıca bir geleneği bir sonraki nesile aktırma fırsatı buluyoruz. ” diye konuştu.

Akçaabat’ta kurulan Ramazan sofrasının her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber