banner240
banner237
banner238

İLÇE BELEDİYELERİMİZLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘soruna en yakın olan çözüme de en yakındır’ anlayışıyla ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Sorunları ve talepleri yerinde dinlemeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, Sürmene ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu’na ziyareti sırasında Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Başkan Danışmanları Mehmet Karaoğlu, Emre Gülsever ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk eşlik etti. 

TAKSİ EVİ İÇİN İLGİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİM
Sürmene Kalesi ve ilçe merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu’na vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Göreve geldikleri günden itibaren Trabzon’un tüm ilçelerini ziyaret etmeye azami gayret gösterdiklerini belirten Başkan Zorluoğlu “Her ilçemizde yatırımımız olsun istiyoruz. Bunun için de ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Sürmene ilçemizde yaptığımız yatırımların dışında, yine neler yapabiliriz noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Şu anda burada taksici esnafımızın yeri olmadığını görüyoruz. Trabzon’da taksici esnafımız için hayata geçirdiğimiz yeni taksi evlerinden burada da yapılması için ilgili birimlerimize talimat verdim. İlçe belediyemiz bizlere uygun bir yer gösterdiğinde taksi evini inşallah ilçemize kazandıracağız” dedi. 

ESNAF VE VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise, “Sadece seçim dönemlerinde değil normal zamanlarda da bizleri ziyaret etmeniz nedeniyle çok mutlu oluyoruz. Bu Sürmene’ye kaçıncı ziyaretiniz bilmiyoruz ama sizleri sürekli burada görmek ve varlığınızı hissetmek bizleri onurlandırıyor. Sürmene için yapılan projelere Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sağladığınızı biliyoruz. Bunun için de size ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber