İlhan Hoca’nın Hatırası Yaşayacak!

Sözlerine 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni tebrik ederek başlayan Başkan Genç, şu ifadeleri kullandı: “Bugün, 18 Mart bu güzel toprakları bize bağımsız vatan yurdu olarak bırakan başta cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla, rahmetle anıyoruz. Onlar bu topraklar için hizmet ettiler ve bu toprakları bize bağımsız vatan toprakları olarak bıraktılar.”

“TRABZON’DA BEŞ SAĞLIK ŞEHİDİMİZ VAR”

Sağlık çalışanlarının pandemi mücadelesinin öncü gücü olarak görev yaptığını ve bu mücadelede görevlerini yaparken yaşamını yitirenleri şehit olarak gördüğünü belirten Başkan Genç, “Bir yıldır bütün dünya genelinde bir halk sağlığı problemiyle mücadele ediyoruz. Hatta millet olarak da memleket olarak da bu mücadeleyi birlikte yapıyoruz. Ama bu mücadeleyi canını riske ederek, canını ortaya koyarak en önde yapan hiç şüphesiz ki, çok kıymetli sağlık çalışanlarımızdır. Ben bu uğurda canını feda eden, bugün de burada ismini ebediyen yaşatacağımız İlhan Demirel Hocamızı da bir sağlık şehidi olarak görüyorum ve ruhu şâd olsun diyorum. Allah (C.C) cennet mekân eylesin inşallah. Trabzon’da İlham Hocamızla birlikte toplam beş sağlık şehidimiz oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Ülke genelinde de bu mücadelenin en önünde birçok sağlık çalışanımız vefat etti. Bizce şehit oldular.” dedi.

“HER DAİM SAYGIYLA, MİNNETLE ANACAĞIZ”

İlhan Demirel’i hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getiren Genç, “Tabi bu fani dünyada, gelip geçtiğimiz bu dünyada güzel sözlerle anılmak çok güzel bir şey. Sağlığında Trabzonspor’a da güzel hizmetler yapmış, divan kurulu üyeliği yapmış İlhan Hocamızı inşallah ebedi olarak anacağız. Tıpkı birlikte birçok proje yürüttüğümüz Kemal Dursun’u hep birlikte andığımız gibi… İnşallah İlhan Demirel Hocamızı hiçbir zaman unutmayacağız, her daim saygıyla, minnetle anacağız. Bu

güzel etkinliği de onun için düzenliyoruz. Ben tekrar hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kıymetli eşine, ailesine Yüce Rabbimden ‘sabır’ diliyorum. Pandemi mücadelesinin öncü gücü olan sağlık çalışanlarımızı bir kez daha yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.” diye konuştu.

Etkinlikte İlhan Demirel görev yaptığı Medicalpark Hastanesi bahçesinde bir de büst açıldı. Etkinliğe İlhan Demirel’in mesai arkadaşları, doktorlar ile aile üyeleri katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber