Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde şehitlik ziyaret edildi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile protokol üyelerinin katıldığı törende Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Kur’an-ı Kerim okunması, dua edilmesi ve saygı atışının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

“ÇANAKKALE ZAFERİ EŞSİZ BİR VATAN SAVUNMASIDIR”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Milli mücadele ruhu ile bir milletin yeniden doğuşunun ilk işareti olan Çanakkale Zaferi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı eşsiz bir vatan savunmasıdır. Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren, Türk milletinin bağımsızlığı için canını feda etmekten çekinmeyeceğini tüm dünyaya haykırdığı bir destandır. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk Milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber