KA-FEM Şubat’a hazırlanıyor..

Dünyayı kasıp kavuran ve birçok sektörü derinden etkileyen yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle kapılarını kapatıp, etkinliklerini mecburen durduran derneklerden birisi de Türkiye’de üç birimi (THM, TSM ve Halkoyunları) bir arada bulunduran nadir derneklerden KA-FEM Derneği idi.

Eylül ayında yeni yönetimiyle birlikte sezona giriş yapan ve yavaş yavaş birimlerini toplamaya başlayan KA-FEM Derneği, Şubat ayı içerisinde yapacağı TSM konserinin provalarını ise tüm hızıyla sürdürüyor.

Şef Emrah Başaran nezaretinde çalışmalarını yürüten KA-FEM TSM Topluluğu, çok büyük bir aksilik olmazsa müzikseverlerin huzuruna ‘Solistler Geçidi’ programıyla çıkacak.

Dernek Başkanı Ali Adanur iki yıl ara verdikleri müzik ve halkoyunları çalışmalarına büyük bir titizlik ve kararlılıkla başladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Herkes gibi bizde konser vermeyi çok özledik. Müziği, halkoyunlarını özledik. Sanattan kopunca yalnız kaldık. Elbette sağlık her şeyden önce gelir. O olmadan bir şey yapabilmemiz mümkün değil. Sıkıntılar yaşadık, hala da yaşıyoruz. Ekonomik olarak da zor durumdayız. Derneğimizde bayanlara yönelik el sanatları çalışmaları başlattık. Bunun yanında THM korosu ile tiyatro kolu faaliyetlerimizde devam etmekte. Şubat ayında sevenlerimizle bir araya gelmeyi umut ediyoruz ama bu salgının durumuna da bağlı biraz. Rakamlara bakacak olursak hiç de olumlu görünmüyor. Tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. İnşallah bir an önce biter de tüm dünya huzura kavuşur. Bizde o eski mutlu günlerimize geri döneriz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber