banner240
banner237
banner238

Kendi Çikolatalarını kendileri yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen Milli Eğitim Müdürlüğünün başarısında pay sahibi olan öğrencilerle birlikte Trabzon Fındık Ocağı isimli iş yerinin workshop programına katıldı.  
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’da eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını belirterek “ Bizler öğrencilerimizin başarıları ile övünüyoruz. Her zaman onları teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu gün de öğrencilerimizle birlikte çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Öğrencilerimizle birlikte çikolata yaparak hem onlarla güzel vakit geçirdik hem de yerel kaynaklarımızla birlikte öğrencilerimize üretmeyi öğretiyoruz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  
Fındık Ocağı isimli işyerinde çok güzel sosyal projeler yapılarak fındığın tanıtımına katkı sağlandığını söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen “ Biz de Sayın Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başarısına başarı katan öğrencilerimizi onurlandırmak adına AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile rengârenk çikolatalar yaptık.” dedi. 
Fındık Ocağı işletme sahibi Seyyare Sungur’a katma değerle Trabzon fındığını çikolata ile buluşturduğu için teşekkür eden Sürmen “ Bu İş yere çok güzel projelere ev sahipliği yapıyor. Özellikle işletmecilerin hepsinin bayan olması bizler adına daha da anlamlı. Bayanların yaptıkları işlerde ne kadar başarılı olabileceğinin örneği oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ömrünüzün yaptığınız çikolatalar gibi renkli ve tatlı geçmesi temennisi ile. Çikolata atölyesinin kapılarını bizlere açan Fındık Ocağı ekibine çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber