Keşke değil; İYİ ki  DEDİRTECEĞİZ

Keşke değil; İYİ ki

DEDİRTECEĞİZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Düzköy ilçesi ziyaretinde Trabzon’daki ‘Keşke Büyükşehir olmasaydık’ algısını yıkıp ‘İYİ ki büyükşehir olduk’ dedirteceklerini vurguladı.

 İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, teşkilatlarla buluşma ve halkla selamlaşma amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine bir yenisin ekledi.  Düzköy ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Aksoy, ilk olarak partisinin ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla buluştu. Buradaki konuşmasında gezdiği ilçelerde büyükşehrin ilçelere hizmet getirme noktasında sitemler aldığını belirten Aksoy, “Hangi ilçeye gittiysek sorunlar hat safhada. Herkes şikayetçi. ‘Büyükşehir olmadan önce daha çok hizmet alıyorduk. Keşke büyükşehir olmasaydık’ diyor vatandaş. İşte biz de tam olarak bu şikayetleri giderme anlamında güzel işler yapmak için kolları sıvadık. Vatandaşın sorunlarını not aldık. Gezdiğimiz ilçelerde notunu aldığımız sorunlarla bir defteri neredeyse bitirdik. Trabzon’un bir defter dolusu sorunu var. Biz de bu ve bunların dışında bize iletilecek tüm sorunları çözmek adına ‘mücadele de varız’ dedik. İnşallah bize şans tanınması halinde de ‘bu mücadelenin kazananı Trabzon halkı olacak’ diyoruz. Biz ‘keşke büyükşehir olmasaydık’ değil; ‘iyi ki büyükşehir olduk’ dedirtmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Buradaki konuşmasıyla teşkilat mensuplarının ve katılımcıların beğenisini kazanan Aksoy, CHP Düzköy İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Ardından Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik’i makamında ziyaret eden Aksoy, beraberindeki heyetle buradan ayrılarak esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, İYİ Parti Düzköy İlçe Başkanı İlker Demir, CHP Düzköy Belediye Başkan Adayı Fehmi Köroğlu ile birlikte Millet İttifakı’na yakışır bir saha çalışması yapan Aksoy, ilçeden ayrılarak çalışmalarına devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber