KİBİRLE VATANDAŞIN SORUNU ÇÖZÜLMEZ

KİBİRLE VATANDAŞIN

SORUNU ÇÖZÜLMEZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Köprübaşı ziyaretinde mevcut siyaseti eleştirdi. Aksoy, “Bu vatandaşı kandırmaya gerek yok. Kuru bir siyasetle, kibirle vatandaşın sorunu çözülmez. Biz gerçekten Türkiye’ye örnek bir belediye olmak istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına Köprübaşı ilçesinde devam etti. İlk olarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Aksoy, İYİ Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Aydın Sancak’tan ilçenin sorunlarını dinledi ve bu sorunlara karşılık çözüm odaklı çalışmalar yürüteceklerinin sözünü verdi.

HAYAL DEĞİL!

Köprübaşı programının devamında ilçenin ve ülkenin değerlerinden olan Adnan Kahveci’nin ismini taşıyan parkı değerlendiren Aksoy, “Adnan Kahveci gibi önemli bir şahsın ismini taşıyan bir park kesinlikle daha özenli olmalıdır. Adnan Kahveci’nin adının çok daha özenli bir şekilde yaşatılması gerekir” dedi. Aksoy CHP Köprübaşı İlçe Başkanlığı’nda da bir konuşma yaptı, burada Köprübaşı’nın yatırım almaması sitemlerini değerlendiren Aksoy, bu sorunun aşılabileceğini, Köprübaşı için yapılacak yatırımların hayal olmadığını vurguladı.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Aksoy, konuşmasının devamında başta Köprübaşı olmak üzere Trabzon için hayati bir öneme sahip olan Kervan Yolu’nun asfalt sorununu belediye tarafından yapılacak emülsiyon asfalt üretim tesisiyle aşacaklarını söyledi. Aksoy sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Köprübaşı’nın yollarını yapacağız. Köprübaşı- Arpalı- Bayburt Yolu’nu da yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz. Ayrıca Köprübaşı’ndaki binaların estetik onarımını da sağlayacağız. Ek olarak Köprübaşı’nda ahşap işçiliğinin gelişmiş olduğunu da biliyoruz. İlçeye bir meslek yüksekokulu kazandırarak bu altyapıyı geliştirebiliriz. İlçede istihdam alanları oluşması ve göçün durdurulması adına birer mıcır ile bazalt öğütme tesisinin kurulumunu da sağlayacağız. Esnaflarımızın zor durumda kalıp dükkan kapatmasının da önüne geçmek adına bu yatırımlar ilçe için önem taşıyor. Bunlara ek olarak ilçedeki birçok sıcak demir döküm tesisinin kapatılarak çalışanlarının Yalova- İzmit gibi illere gittiğini de biliyoruz. Bu kapsamda bu iş gücünü ilçe için geri kazanmak istiyoruz. Kısacası Köprübaşı için gereken her şeyi yapmaya talibiz.”

VAAT DEĞİL GERÇEK OLACAK

Konuşmasının sonunda belediyecilik konusunda birikim ve tecrübeye sahip olduklarının altını çizen Aksoy, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu vatandaşı kandırmaya gerek yok. Kuru bir siyasetle, kibirle vatandaşın sorunu çözülmez. Biz gerçekten Türkiye’ye örnek bir belediye olmak istiyoruz. Amacım kesinlikle siyasi bir gelecek kazanmak değil; benim amacım yerel yönetimde olmak ve büyükşehri hızlı bir kalkınmaya sokarak bunu vatandaşa yansıtmaktır. Büyük işler yapmak istiyoruz. Çok az paralarla bunu başarabiliriz. 1 milyon liraya kuracağımız tesislerde yılda 50 milyon lira kazanç sağlayacak tesisler yapabiliriz. Bu söylediklerimiz vaat olarak algılanmasın Allah’ın izniyle başkan olmamız halinde hepsi gerçek olacak” Konuşmasının ardından ilçe esnafını ziyaret eden Aksoy, partililerle vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber