Medcem Çimento, Emniyet Müdürlüğü’ne 3 adet araç bağışladı

Eren Holding’in iştiraki olan ve Mersin'de bulunan tesislerinde üretim yapan Medcem Çimento, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 adet araç bağışladı. Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlanan 2021 Model Dacia Dokker Combi araçlar, öncelikle Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Araçlar, polis giydirmelerinin yapılmasının ardından Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün emrine sunuldu. Teslim edilen araçlar, ihtiyaca göre ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı bölgelerde güvenlik hizmetlerinde kullanılacak.

Murat Kahya: “Emniyet teşkilatımıza Medcem Çimento olarak katkıda bulunmayı sürdüreceğiz”

Araçların bağışlanma süreci ve teslimiyle ilgili bilgi veren Medcem Çimento Genel Müdürü Murat Kahya: “Özel şirketlerin devlet kurumlarına verdiği destek oldukça önemli. Can güvenliğimizi ve huzurumuzu koruyan emniyet teşkilatımıza Medcem Çimento olarak katkıda bulunmaktan dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz. Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen araçlar, ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı bölgelerde güvenlik hizmetlerinde kullanılacak. 3 araçla başlayan bu desteğimizin, önümüzdeki dönemlerde devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Medcem hakkında

Eren Holding’in bir kuruluşu olan ve Akdeniz Bölgesi’nde hem iç hem de dış pazar hedeflerine yönelik olarak kurulan Medcem Çimento, 3 yıllık bir yatırım süreci sonucunda 2015 Haziran ayında üretime başladı. Ana hedefi ihracat pazarlarına yönelmek olan Medcem Çimento fabrikasına, 13 km mesafede inşa edilen ve kendine ait Medcem Port adlı limanı ile hedef pazarlarına ulaşıyor. Medcem Çimento’nun Kamerun ve Tunus’ta öğütme tesisleri, Rusya’da ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise terminalleri bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber