Milletvekili Cora, Yomra'da birdizi ziyarette bulundu

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'dan Yomra ziyareti... Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil ilan edilmesinin ardından Trabzon'a gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Yomra'da birdizi ziyarette bulundu. Önce AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Cora, burada İlçe Başkanı Avni Adanur ve meclis üyeleriyle Yomra’ya yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Halkın da taleplerini dinleyen Milletvekili Cora ardından Yomraspor tesislerini gezdi.

Yomraspor'un modern bir tesise kavuşması için gerekli adımları attıklarını dile getiren Cora, "Yomraspor'un daha modern daha kullanışlı bir spor tesisine kavuşması için gerekli adımları attık. Proje çalışmaları tamamlandı. Kısa süre içerisinde ihale edilecektir.

Hazırlamış olduğumuz projeyle birlikte Yomra ilçemiz ikinci bir stada ve çok amaçlı bir spor tesisine kavuşacaktır. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ederiz. Hayırlı olsun" dedi.

Yomra'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan 511 adet konut ve 24 dükkânlı Ticaret Merkezinin ilçenin çehresini değiştirdiğine dikkat çeken Cora, "Yomra, ticaret merkezine kavuşuyor. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında TOKİ tarafından yaptırılan 511 adet konut ile birlikte 24 adet dükkânın bulunduğu Ticaret Merkezi tamamlandı. 

İlçemize çok yakıştı, adeta çehresini değiştirdi. Şimdi alıcılarını bekliyor... Projenin kazandırılmasında emeği geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut'a teşekkür ederiz." dedi.

24 Haziran'da hizmete başlayan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni de ziyaret eden Cora, "Yomra’ya dev eser" yorumunda bulundu. "Müthiş oldu" diyen Cora, "Bütün acil çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan 112 Acil Çağrı Merkezi tamamlanarak faaliyete başladı. Yüzlerce kişiye istihdam sağlandı. Bu muhteşem merkezi şehrimize kazandıran Süleyman Soylu Bakanımıza yürekten teşekkür ederiz. Hayırlı olsun." dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber