Milletvekili Günnar; “Sorunları Çözebilecek Tek Lider Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Günnar; “Kıymetli dava arkadaşlarım AK Partimiz iktidara geldiğinden beri hem Türkiye’ye hem de Trabzon’a büyük yatırımlar yaptı. AK Parti yapılan tüm seçimlerden birinci parti olarak çıktıysa bunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün başarısı sayesindedir. 19 yıllık iktidarımızı,  2023 seçimlerinde zaferle taçlandırmak teşkilatlarımızın görevidir. Biz gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, mahalle teşkilatlarımız ve bilhassa sandık teşkilatları ve sandık yönetim kurulları ile her bir mahalleye, her bir eve ulaşıp yaptığımız hizmetleri anlatmalıyız” dedi.

Milletvekili Günnar; “Trabzon’a çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Zigana Tüneli’ni dünyanın ikinci büyük tüneli olarak başlattık ve bitirmek üzereyiz. Stadyumu, hastaneleri, tünelleri, yolları, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, üçüncü üniversiteyi ve buna benzer nice yatırımları şehrimize kazandırdık. Karadeniz sahil yolunu tamamladık ama bunlar bize yetmez dedik ve şimdi de Akçaabat’tan Güney Çevre yolunu başlatıyoruz.
Türkiye’nin en fazla yolcu kapasitesine sahip illerinden biri olan Trabzon’a yeni havalimanını yaptırmak için gayret ediyoruz” dedi.

Konuşmasının son bölümünde 2023 yılı seçimlerinin önemine değinen Milletvekili Günnar; Ülkemizin kalkınmasının ve yükselişinin devam etmesi ve başlatılan vizyon projelerinin tamamlanabilmesi için şimdiden gece gündüz çalışmaya devam etmeliyiz. 
Şu anda ABD ve Avrupa ülkeri başta olmak üzere pek çok ülkede fiyat artışları yaşandığına dikkat çeken Milletvekili Günnar; Her türlü zorluğa rağmen yapılan anket sonuçlarına göre milletimizin umudunun ve sorunlarını çözebilecek tek liderin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Milletimiz tarih boyunca pek çok sıkıntının üstesinden gelmiştir. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelecek ve güçlü Türkiye yolunda yürüyüşüne kararlılıkla devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber