banner240
banner237
banner238

MİLLİ İRADEYİ YOK SAYANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, siyaseti dizayn etmeye çalışanların ilk girişimi olan 27 Nisan e-muhtırası ile ilgili konuştu.

14 yıl önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunun ardından gece yarısında Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesine yüklenen e muhtırayla demokrasiye darbe vurulmaya çalışıldığını ifade eden Milletvekili CORA, “Milli iradeyi yok sayanların, siyaseti dizayn etmeye çalışanların bu girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dik duruşu; onurlu ve kararlı iradesi ile kağıt parçasına dönüşmüştür. Demokrasiyi dizayn etmeye, milletimize ayar vermeye çalışanlara aziz milletimiz de gerekli itirazını yapmış, ‘Yeter artık söz de karar da milletindir.’ diyerek demokrasiye sahip çıkmıştır.” dedi.

CORA, “İlk defa kendisine muhtıra verilen bir hükümet, kendisine verilen muhtırayı kabul etmemiştir. Demokrasiyi savunma, milli iradeyi sahiplenme adına önemli bir duruş ortaya koyulmuştur. 27 Nisan’da vesayet odaklarının önümüze koyduğu ilk bariyeri aşmıştık. Cumhurbaşkanımızın bu süreçteki net ve kararlı duruşuna milletimiz de hayran kaldı. Milletimiz Cumhurbaşkanımıza daha çok inandı, daha fazla güvendi ve milletimizde daha çok sahiplenme duygusu oluştu. O günden bu yana darbe seviciler farklı aktör ve farklı yöntemler ile karşımıza çıksa da milletimizin iradesi karşısında hep yenilgiye uğramışlardır. AK Parti ne darbelerden ne muhtıralardan ne de içi boş tehditlerden korkar. AK Parti’ye kimse muhtıra veremez, biz talimatımızı milletten alırız, ancak milletin talimatı ile iş yaparız. Asla demokrasimizi dizayn etmeye ve milletimize ayar vermeye çalışanlara, medya destekli siyasi baskılara, hükümetimize parmak sallayanlara, hainleri fırsat vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber