MUHAMMET BALTA'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. Bayramın sizlerle birlikte tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Balta, mesajında, Kurban Bayramı'nın önemine dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı: "İslam âleminin en önemli günlerinden biri de dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği Kurban Bayramı'dır. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'na millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke olarak gereksinimimiz olan en önemli olgu da budur. Bu gün gölgesinde yaşadığımız, huzur bulduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nin bu günlere ne zorluklarla geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Her dönemde olduğu gibi günümüzde de ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmak isteniyor. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bu oyunların üstesinde her zaman olduğu gibi yine de geliriz. Bizler, demokrasimizle, ekonomimizle, dış politikamızla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarana kadar yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz."

Birlik ve beraberliğin artması temennisinde de bulunarak, vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Balta sözlerini şöyle tamamladı: “ Bilindiği üzere, tüm dünyayı etkisi altına alan ve nice ölümlere neden olan Covid19’la mücadelede ülkemizin büyük başarısı, uluslararası alanda gurur verici bir takdir kazanmıştır. Ancak, bu başarımızın devam edebilmesi bütün vatandaşlarımızın virüsle mücadelede belirlenen kurallara azami dikkat ve titizlik göstermelerine bağlıdır. Bayram münasebetiyle dost ve akraba ziyaretlerine bir süreliğine ara vermemiz, belirlenen yerlerde ve kurban kesim yerlerinde bulunduğumuz süre içerisinde de sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymamız, hem kendi sağlığımız hem de toplumumuzun sağlığı açısından önem arz etmektedir. Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimden dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini; velhasıl trafik kurallarına harfiyen uymalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Trabzonlu hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kurban bayramının milletimize, İslam âlemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı haktan niyaz ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber