ÖRS: 23 NİSAN MESAJI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


Örs’ün mesajı şu şekilde:

"23 Nisan’ın iki önemli anlamı var. Biri 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması, diğeri de dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olmasıdır. Bu yıl aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. yaşını da kutluyoruz.

Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı, milletimizin geçmişten gelen birikimi ve birlik-beraberlik içinde çok çalışarak daha mamur hale getirmek, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir.  Bu duygu ve düşüncelerle, başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Kurtuluş Savaşı’mızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyor, aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu anlamlı günün dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Salgın önlemlerine denk gelen bu Bayramda, tüm Türkiye tek yürek olacak ve saat 21.00’de balkon ve pencerelerden İstiklal Marşımızı hep birlikte okuyacağız. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber