banner240
banner237
banner238

ÖRS ESNAFI DİNLEDİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Beşikdüzü ilçesini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

İYİ Parti Beşikdüzü İlçe binasında Meclis üyeleri ve partililerle bir araya gelen Milletvekili Örs, daha sonra Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İYİ Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, il yöneticileri ve ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. 

Esnaf ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Örs,"Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Derdimiz kaynamayan tencere, milletimizin geleceği ve her gün daha da felakete sürüklenen ülke ekonomisidir. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızın en çok dile getirdiği konu, pandemi sürecinde artan ekonomik buhran. Esnafımızın anlattıkları ekonominin ne durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Pandemi öncesinden bu yana kötü yönetilen ekonomik süreçten dert yanan esnaf kurtuluşun İYİ Parti ile sağlanacağına söylemektedir. Hızla yükselen partimize vatandaşımızın teveccühü oldukça yüksek. Yaptığımız ziyaretlerle işlerinin pandemi öncesinde de durgun olduğunu şimdi iyice bittiğini söyleyen esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinleyerek İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü verdik. Vatandaşlarımızın güvenine layık olacak, onları mahcup ve mağdur etmeyeceğiz." dedi.

İktidarın milletin derdi ile ilgilenmesi gerektiğini belirten İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Hükümetin talimatlarla çizdirdiği pembe tabloya artık kimse inanmıyor. İnsanlarımızda gelecek endişesi var. İşsizlik rekor kırdı. Esnaf perişan. Etrafımızda çok işsiz var. İstihdama yönelik yatırım yok. Vatandaş ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Hükümetin artık milletimizi görmesi, dertleriyle dertlenmesi gerekiyor. Ekonomiye güven verilmesi gerekiyor. Ekonomide atacağı adımları planlayıp güven ortamını sağlaması gerekir. Esnaf bu ülkenin belkemiğidir Kapatan kapatsın kalanlar bize yeter demek yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber