banner240
banner237
banner238

ALAATİN ÇAKICI:  -TÜRKİYE AKDENİZ SULARINDA HAKKI OLANI ARIYOR

Doğu Akdeniz krizi ile ilgili konuşan Alaattin Çakıcı, “Türkiye Akdeniz sularında hakkı olanı arıyor ve elinde sonunda bulacak. Bu enerji kaynakları ülkemizin ve Türk dünyasının geleceği için çok önemli. Bu enerjiden kazanılacak her bir kuruş Türkiye’nin geleceği demektir.Çıkarılacak bu enerji ayrıca   dünyanın her yerindeki ezilen mazlum halklar içinde kullanılacağına inancım tamdır” dedi.

 


Yunan’ı yine denize dökeriz

Türkiye ile savaşın eşiğine gelen Yunanistan, Rumlar ve onların destekçisi batılı devletlere de mesaj gönderen Çakıcı, “Yunan 100 yıl öncesini unutmuş.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  Dedelerimiz nasıl dün nasıl onların dedelerini denize döktüyse biz de bugün onları denize dökeriz. Akdeniz’i onlara mezar ederiz. Yunan ve Rum’u destekleyen Fransa ayağını denk alsın. Karşısında Türk milletinin olduğunu unutmasın. Yoksa yine Çanakkale’nin soğuk sularını boylatırız onlara” diye konuştu.


Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği ‘idam geri getirilsin’ önerisine de değinen Çakıcı “Sayın  Devlet Bahçeli ne demiş ise doğru demiştir. Tabi ki namussuzu, sapığı, caniyi beslemeyeceksin. Kuracaksın dar ağacığını, sallandıracaksın ipin ucunda. Çünkü başka türlü baş etmek imkansız hale geldi. Her gün haberlerde içimiz parçalanıyor. El kadar sabilere kıyıyor şerefsizler. Böyle adamı asmayacaksın da ne yapacaksın.”

Son olarak Türk dünyası hakkında değerlendirmelerde bulunan Alaattin Çakıcı, “Doğu Akdeniz bir kere daha gösterdi ki batı kendi inancı çerçevesinde hemen birlik olabiliyor. Avrupa Yunanistan’ın arkasında olduğunu gösterdi. Ama aynı şeyi Türk dünyası için söyleyemeyiz. Azerbaycan dışında desteğini açıklayan başka bir Türk devleti görmedim.

Her şeyden önce bu birliğin tesisi için elimizden geleni yapmalıyız. Bu sayede küfür tek millet olsa karşımıza çıksa bileğimizi bükemez” şeklinde konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber