ORTAHİSAR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ'NDEN ANKARA ÇIKARMASI

Ortahisar Kent Konseyi, Başkan Dündar Ayyıldız ve Engelliler Meclis Başkanı Bekir Sami Emiroğlu eşliğinde Ankara'ya bu sabah itibari ile yola çıktılar.

Trabzon'lu bakanları ve milletvekillerini ziyaret edecek olan heyetten Başkan Ayyıldız açıklamalarında: ''Kent Konseyi yönetim kurulu olarak Trabzon'da çeşitli projelere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Trabzon'umuzun gündemde olan sorunlarını çözebilmek ve bürokrasiye aktarabilmek için yönetimim ile birlikte Ankara yolculuğuna çıktık. Gidişimizin Trabzon için sakin, gelişimiz sonuçları ile mükemmel olmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

Engelliler Meclisi Başkanı ve Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet yarın sabah gerekli görüşmeler ile Ankara'da olacaklar.

Emiroğlu sözlerinde: ''Trabzon için kendini feda eden, önemli projelerde imzası olan Ayyıldız Başkanımız ve yönetimine güvenimiz sonsuz, vatandaşlarımız için düşündüğü projelerin start alması için hep birlikte yola çıktık, hayırlı olsun.'' dedi.

Yarın ( 09.10.2018 Salı) yapılacak olan ziyaretin önemli gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber