ORTAHİSAR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ'NDEN ANKARA ZİYARETLERİ

Ortahisar Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Dündar Ayyıldız ve Engelliler Meclisi Başkanı Bekir Sami Emiroğlu eşliğinde Ankara'da Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Trabzon'u ve Trabzon gündemini konuşan heyetten Başkan Ayyıldız ''Trabzon'a gerekli yatırımlar için vekillerimizle istişarelerde bulunduk, projolerimizi anlattık ve parti ayırt etmeksizin desteklerini istedik. Görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı.'' dedi.

TRABZON AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SALİH CORA'YA KENT KONSEYİNDEN ZİYARET

Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberinde ki heyet Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'yı TBMM'de bulunan makam odasında ziyaret etti.

Görüşme sırasında önemli konular konuşulurken Trabzon için çabaladığını belirten Başkan Dündar Ayyıldız sözlerinde ''Vekilimiz ve hemşerimiz Salih Cora bizleri olumlu ve güzel bir şekilde ağırladı, gündemde olan sorunlarımızı konuştuk, Trabzon dertlerini masaya yatırdık ve kendilerinden çok olumlu bir tepki aldık.'' dedi.

Milletvekili Av. Salih Cora ise: ''Belediyelerimizde ki Kent Konseyleri şehrin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi, sorunlarını çözebilmesi için önemli bir kuruluştur. Başkan Ayyıldız koltuğa oturduğu günden bu yana Trabzon için önemli adımlar atmış ve atmaya devam ediyor, projelerini dinledik, elimizden gelen desteği vereceğimizi söyledik, hayırlı olsun.'' dedi.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KORAY AYDIN'A KENT KONSEYİNDEN ZİYARET

Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberinde ki heyet TBMM'de bir dizi ziyaretlerde bulunurken parti ve şahıs ayırt etmeksizin ziyaretlerine devam etti.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ı makamında ziyaret eden heyet eski ve yeni Trabzon'u konuştu.

Sözlerine eski Trabzon diyerek başlayan Koray Aydın: ''Trabzon'da doğdum, oranın suyunu içerek, ekmeğini yiyerek büyüdüm. Bizim zamanımızda ki Eski Trabzon'da Trabzonspor aşkı vardı, ama şimdi baktığımız durum çokta iç açıcı değil.Trabzon'u içeride ve dışarıda birbirine bağlayan bu değerimizin canlanmaya ve nesilden nesile daha iyi aktarmaya ihtiyacımız var.'' dedi.

Sözlerine devam eden Aydın: ''Emiroğlu ve ailesi ile birlikte dostluğumuz, arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor, kendilerini bu heyetin içinde görmekten onur ve mutluluk duydum.'' dedi.

Trabzon yatırımlarını ve yapılması gerekenleri konuşan Başkan Ayyıldız ve İP Genel Başkan Yardımcısı Aydın güzel bir sohbet sonrası başarılar dileyerek ayrıldılar.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ VE ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI MUHAMMET BALTA'YA KENT KONSEYİNDEN ZİYARET

Ortahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız ve beraberinde ki heyet ziyaretlerinin bir sonra ki durağını Balta'ya çevirdi.

Vekil Balta Trabzon için önemli bir isim diyerek sözlerine başlayan Başkan Ayyıldız: ''Vakfıkebir'li vekilimiz ve Çevre Komisyon Başkanı Sayın Balta'yı görmek ve onunla Trabzon'u konuşabilmek bizleri mutlu etti, projelerimizi kendisine anlattık ve destek sözü aldık.'' dedi.

Muhammet Balta: ''Başkan Ayyıldız ve heyetini öz veriyle takip ediyoruz, Trabzon için mücadelerini görüyoruz ve çalışmalarının arkasındayız.'' dedi.

Heyet hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

Ziyaretlerine CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile devam eden heyet Trabzon için olumlu sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

İşte o ziyaretlerden fotoğraflar:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber