banner240
banner237
banner238

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan

Kayyumlar, Doğu ve Güneydoğu İllerimize Huzur Getirdi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel ve ulusal basın mensupları tarafından karşılanan Kaymakam Tolga Toğan, Kayyum atamaları ile birlikte teröre sağlanan desteğin kökten kesilerek Doğu ve Güneydoğu illerine huzur geldiğini söyledi.

Trabzon gibi 4 bin yıllık tarihi bir kentte tarihi ile kültürü ile ve doğal güzellikleri Karadeniz’in en önemle kentlerinden biri olan Trabzon’un Ortahisar ilçesinde görev yapmak büyük bir onur olduğunu belirten Kaymakam Tolga Toğan, “Yaklaşık 3 aydır Trabzonlu hemşehrilerimiz ile sıcak bir diyalog kurduk. Sivil toplum örgütleri bakımından çok güçlü bir il ve bu örgütlerin en önemlilerinden biri de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti. Trabzon’u tanıma adına Trabzon basını ve Gazeteciler cemiyetinin bizlere katkısı büyüktür. Bu anlamda da kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde önemli bir güç olarak telakki ettiğimiz gazetecilerimiz ve Trabzon basını ile birlikte inşllah ilçemiz için memleketimiz için hep beraber önemli hizmetler yapma gayreti içerisinde olacağız.

Kayyumlar İle Terör Örgütüne Destek Kökten Kesildi.

Basının sorularını içtenlikle cevaplayan Kaymakam Tolga Toğan, Diyarbakır’ın 4 yüz bin nüfuslu Bağlar merkez ilçede görev yaptığını hatırlatarak, “6-7 Ekim olayları, hendek olayları önemli süreçler yaşadık. Birçok şehit verdik. Birçok mahalle terör örgütü tarafından yıkıldı, yakıldı. Çok şükür Türkiye o zor günleri aştı. Şuanda gece saat ikiye kadar Diyarbakır’da sosyal mekânlar açık. Memurundan vatandaşından herkes huzur içerinde güven içerisinde hayatlarını sürdürüyorlar. Kayyumların çok faydası oldu. En önemlisi terör, örgütünün eş başkanlık uygulamasını sona erdirdi. Çünkü bu belediyelerden terör örgütüne önemli destek ve kaynak aktarılıyordu. Bu hendek ve barikatlar malum partili belediyelerin desteği ile yapıldı. Kayyum ataması ile terör örgütüne desteği kökten keserek hem finansal, hem personel hem araç bakımından destek kesilirken kaynaklar halkın hizmetine sunularak bu illerimize huzur ve refah geldi. Kayyum arkadaşlarımız önemli işler başardılar. Doğu ve Güneydoğu illerimizde şimdi huzur var. İçişleri bakanımız açıkladı, Türkiye’de toplam 7 yüz civarında terör örgütü ver. İnşallah bunları da bitireceğiz.” şeklinde konuştu.

TGC Başkanı Yusuf Turgut, “Her Zaman Yanınızdayız.”

Gazeteciler Cemiletine iadeyi ziyaretleri için Kaymakam Tolga Toğan’a teşekkür eden TGC Başkanı Yusuf Turgut, “Basına olan yakınlığınız, Trabzon’u tanıma konusunda gayretleriniz bizim için basınımız için önemlidir.  Bir andan Osmanlı bir yandan Bizans’ı konu alan 200 yıllık tarihi bir binada sizleri ağırladığımız için çok mutluyuz. İnşallah uzun yıllar Trabzon basınımız ile birlikte bu güzel kadim şehrimize tarihi surların bulunduğu Ortahisar ilçemizde hizmet vermiş olursunuz. Bütün basın mensuplarımız adına bir kez daha sizlere iadei ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber