Ortahisar’da 61 bin 853 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı.

2018-2019 eğitim ve öğretim yarıyılının sona ermesiyle Ortahisar İlçemizde 61 bin 853 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Akyazı İlkokul ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Kaymakam Tolga Toğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Süleyman Adıgüzel, Emrah Koşar’ın, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende öğrencilere seslenen Kaymakam Tolga Toğan, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle LGS’de elde edilen başarıdan dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyorum”dedi.

Bol bol kitap okuyun

Kaymakam Tolga Toğan, başarının sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamına gelmediğini belirterek, sporda, sanatta ve kültürel alanda gösterilen her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimi olduğunu söyledi. Kaymakam Toğan, öğrencilerin tatillerini bol bol oynayarak ve kitap okuyarak geçirmelerini istedi.

Birlikte Karne Dağıttılar

Daha sonra beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Süleyman Adıgüzel, Emrah Koşar ile birlikte sınıflarda öğrencilere karne dağıtan Kaymakam Tolga Toğan öğrencilerle bol bol sohbet etti.

Başarımız artıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse , “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 1. Yarıyılın sona ermesi ile Ortahisar İlçmizde 61 bin 853 öğrencimiz karne heyecanı yaşadı. Öğrencilerimiz, yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecekler. Bu tatil öğrencilerimizin dinlenmeleri, Oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları, aileleri ile daha çok zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacaktır.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber