banner240
banner237
banner238

RİZE-ERZURUM KARAYOLUNDA DÖKÜLEN MICIRLAR TEHLİKE SAÇIYOR.

İKİZDERE-Rize-Erzurum karayolunda yapılan satıh kaplama sürücüler için tehlike oluştururken dikkatsiz seyahat edenlerin kaza yapmasına sebep oluyor.

İkizdere ilçesi çıkışından Ovit Tünelinde kadar mevcut karayolu üzerine yapılacağı programlanan satıh kaplama çalışmasında kalitesiz ve yeterli asfalt kullanılmadığı gerekçesiyle sürücülerin şikâyeti bitmiyor. Konu hakkında İkizdere Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Zabit İspir’de yaptığı açıklamasında’İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâhta karayolunda tehlike var.2 gün önce mıcırdan kayan bir kamyonet Demirkapı köyü mevkiinde dereye uçmaktan son anda yol kenarında bulunan ağaçlara takılarak kurtardı. Mevcut asfaltın üzerine dökülen mıcır çok oynak. Araçlar tehlike içinde gidiyor. Yolda seyahat eden birçok arkadaşımızın aracı tekerlerden fırlayan taşlarla camları ya çatladı ya kırıldı. Maddi zararlarımız var. Karayollarının müteahhite yaptırdığı satıh mıcır işini daha titizlikle kontrol etmeli.

Karayolunda satıh kaplama çalışması var azami hız 50 km. diye sık sık uyarı levhaları olmasına rağmen kazaların önüne geçilemiyor.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber