Şalpazarı'nda Fırın Yandı Bir Kişi Yaralı İtfaiye Hak Getire ! Diye İsyan Ettiler

Yaralıyı Vatandaşlar Kendi İmkanlarıyla Hastaneye Kaldırdı !
Şalpazarı’nda fırının deposunda çıkan yangında tam bir skandallar zinciri yaşandı ! Alınan bilgilere göre Saray Ekmek Fırını’nın deposunda yangın çıktı. Çıkan yangında Mustafa Kemal GÜLAY adlı vatandaş yaralandı. İlçede bulunan ambulans başka bir hastaya gittiğinden ve muhtemelen ilçede başka bir ambulans daha bulunmadığından yaralı kişiyi vatandaşlar kendi imkanları ile Şalpazarı Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı buradan da Kaçüstü Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Mustafa Kemal GÜLAY’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yangını Şalpazarılılar Kendi İmkanları İle Söndürdü !
Yangın sırasında vatandaşlar TİSKİ’nin Tepebaşı caddesinde bulunan vanasını açmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirttiler. Vatandaşlar yangını kendi imkanları ile söndürdüler.

Daha önce defalarca duyurduğumuz üzere Şalpazarı’nda hali hazıra itfaiye ve itfaiye ekibi yok. Bundan bir kaç yıl önce de Şalpazarı ilçe merkezinde hareket halindeki bir otomobil yanmış, içindekiler son anda araçtan çıkmış ve araç kül olmuştu. İlçede itfaiye olmadığından araç söndürülememişti. Köylerde çıkan yangınlara ise Beşikdüzü’nden hareket eden itfaiye araçları yangın yerine 1 saatten daha erken ulaşamadığından evler ve ek müştemilatlar yanarak kül olmuştu.

Ocak Ayında Duyurmuştuk, Bir Yıl Geçti, Biz Yalancı Olduk !
11 Ocak 2017 tarihinde diğer bazı Şalpazarı haber siteleri ve Gündem Yazar sitemiz Trabzon BŞB Başkanı Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’nun il genelinde itfaiye teşkilatlanması kurulacağını, Şalpazarı’na da bir itfaiye müfrezesi ve bir ünite kurulacağını açıkladığını duyurmuştu. Ancak aylar geçmesine rağmen ortada herhangi bir şey yok ve az kalsın ilçede yine bir faciadan dönüldü !

Şalpazarılılar Tepki Gösteriyor !
Yangını kendi imkanları ile söndüren Şalpazarı halkı “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayı toplantısında ilçemize itfaiye gelecekti, bir yıl oldu. İlçeye bir itfaiye arabası gelmedi !” diye tepki gösterdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber