Süleyman Soylu: "Huzurumuzu bozdurmayız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çarşıbaşı'nda halka seslendi.

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Biz dünyanın en kıymetli toprağını kendimize vatan yaptık. Kıskanıyor. Türkiye dünyanın en önemli geçiş güzergahı. Bir yandan hızlı tüneller, trenler, Marmaray, bölünmüş yollar, bir taraftan kendi ürettiğimiz mühimmatlar bir taraftan zengin bir Türkiye var. Ülkemizin topraklarını ucuza kapatmak istiyorlar. Gezi olaylarında faiz 3,5'du. Ülkemize patinaj yaptırmak istediler."

HUZURUMUZU BOZDURMAYIZ
İstediler ki Türkiye bağımsızlaşmasın, büyümesin, zengileşmesin. Bana çok sert konuşuyorum diye kızıyorlar. Bizimle kendilerini eşit tutuyorlar. Diyorlarki siz şehit cenazesine giderseniz, biz de teröristlerin cenazesine gideriz. Gönderen adam değildir. Ülkemin her yerinde ülkemin bayrağını ezanını savunacağım. Neymiş Apo'yu çıkarmak için yürüyüş yapacaklarmış. Yürütürsem adam değilim. Huzurumuzu bozdurmayız. Kim huzuru bozmak istiyorsa onla uğraşırız. Bunun için büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. Gelecek nesilleri uyuşturucu ile aileleri çocuklarından ayırmaya çalışıyorlar. 
Kıymetli hemşerilerim, terörle mücadele ediyoruz, FETÖ'nün, PYD'nin PKK'nın ayağına basıyoruz. Tefecilerin uyuşturucu satanların ayağına basıyoruz. Milletimize musallat olana izin vermeyiz. Burada insanlar rahatça yürüyecek. Benim ülkem dünyanın en güvenli ülkesi olacak. Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yapıyoruz. Ele geçirdiğimiz 260 kg madde ile 260 ton bonzai elde ediliyordu. 

ESKİ TÜRKİYE DEĞİLİZ
Bütün bu mücadeleleri sürdürürken dik durmamızın sebebi sizin 50 gramlık oy pusulanızdır. Biz eski Türkiye değiliz. Mühimmat vermem diyorlar, vermezsen verme; benim Türk mühendisim yapıyor. Başı açık başı kapalı tartışması yaptılar. Ne oldu? İkiside aynı okula gidiyor.
Seçimlerle koşturmaktan yorulduk. Çocukluğumuzda evin bodrumunda bomba var mı yok mu diye bakmadan evimize çıkamazdık. Biz böyle bir çocukluktan büyüdük.  Eksiğimiz yok mu var. Ama ne Recep Tayyip Erdoğan'ın samimiyetinde bir eksiklik yok. Cumhurbaşkanımız bizi bir kez olsun teraziye koymadı. Bizi Pensilvanya'da ki adi adama güldürmeyin. 

MEYDANDA NELER KONUŞULDUĞUNU BİLİYORUM
Biz Trabzon Üniversitesi'ni neden açtık? Trabzon Üniversitesi'ni Türkiye'nin en seçkin üniversitesi haline gelecek. Trabzon meydanda benim hakkında neler konuşulduğunu biliyorum. İkinci üniversiteyi yapamaz dediler. Ne söz verdiysek gücümüz yettiyse yaptık. Sadece Trabzon için kanun bile çıkarttık. Trabzon - Erzincan demiryolu ile ulaşımını geliştireceğiz, Trabzon'u eğitim, kültür , turizm alanında çalışmalar yapacağız. Bizim burada bir tek adayımız var. O da Mümin Nuhoğlu. Bizler büyük bir mücadele veriyoruz. 6 aylık kundaktaki bebeğinin kokusunu içine çekmeden şehadet şerbeti içen gençlere nasıl hesap veriririz. Coşkun başkan seçime kadar Mümin Başkan'dan çok daha fazla çalışacak. 31 Mart'a kadar da 31 Mart'dan sonra da milletimin emrindeyim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber