BAŞKAN EKİM’DEN ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

Daha sonra Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Beraberindekiler geçen yıl görevi başında iken şehidin mezarı başındaki bayrak direğini düzeltirken elektrik akımına kapılarak şehit olan Belediye çalışanımız Rüstem Çabuk’un ailesi ve diğer şehit aileleri ziyaret edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü anısına vatandaşlara, esnaflara ve İlçe Jandarma Komutanlığına en önemli değerimiz olan şanlı Bayrağımızın dağıtımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ekim “Çanakkale Savaşları, uzantıları 20.nci yüzyılı aşarak geleceği de etkileyen küresel dengelerin çarpıştığı yeni bir dönemin habercisidir. Türk milleti bu savaşla, gelişen süreci derinden etkilemiş, kendisine biçilen geleceği reddederek güç dengelerinin arasında onurlu yerini kısa sürede almayı bilmiştir.

Bir hilal uğruna kefensiz toprağa giren yüzbinlerce evlat, bir gül bahçesine girercesine kara toprağa girmiş kahraman şehitlerimiz, vatan toprağını güvenceye almış ve gelecek nesillere değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek bir miras bırakmıştır. Bu vesileyle Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor gazilerimize şifalar diliyorum.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber