SUNGUROĞLU ‘ARSİN HALK PLAJI PROJESİ’Nİ AÇIKLADI

SUNGUROĞLU
‘ARSİN HALK PLAJI PROJESİ’Nİ
AÇIKLADI

Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Ramis Sunguroğlu, ‘Arsin Halk Plajı Projesi’ni açıkladı. 
Karadeniz Bölgesi’nin en güzel plajlarından birisini Arsin sahiline yapmayı hedefleyen Sunguroğlu, vatandaş ile deniz arasında köprüleri kaldıracak. İlçenin  ‘Arsin Halk Plajı Projesi’ ile yaz aylarında denize girilebilir en güzel nokta haline getireceklerini ifade eden Sunguroğlu, “Duşlar, wc’ler, kabin, şezlong, şemsiyeler ve kafelerle tam donanımlı bir şekilde hizmet verecek olan halk plajımız bay/bayan olarak şekillendirilmiştir” dedi. 

ARSİN HAK ETTİĞİ HİZMETİ GÖRECEK

Karadeniz Bölgesi’nin en güzel sahillerinden birine sahip olan Arsin ilçesinde vatandaşların denizle buluşma noktasında önemli bir projeye değinen Sunguroğlu, son derece modern ve vatandaşların rahatı için her ayrıntıyı düşünerek hazırladığı proje ile Arsin’e hak ettiği hizmetlerden bir tanesini sunmuş olacaklarını kaydetti.

Proje ile Arsin Halk Plajı’nın hafta sonu günübirlik denize gitmek isteyen ailelerin ve gençlerin tercih ettiği bir yer haline gelmesi hedefleniyor. Özellikle ulaşım konusundaki rahatlığı kum plajı, serin ve temiz deniz suyuyla ilçeler arasında tercih noktasında ilk sırada olması hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber