SUNGUROĞLU ARSİN’E  DÜZEN KATACAK

Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı  Ramis Sunguroğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘Arsin Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi’ni açıklayan Sunguroğlu, ilçede dağınık olan esnaf düzenine son vermeyi hedefliyor.

İlçeyi; planlı şekilde tasarlanan ‘Arsin Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi’ ile esnafının modern ticaret yapabileceği cazibe merkezi haline getireceğini ifade eden Sunguroğlu, ilçede araç tamir-bakım ve mobilya esnaflarına düzenli çalışma alanı oluşturarak, istihdama katkı sağlamak için de destek vereceklerini söyledi. 

DAĞINIKLIK BİTECEK

İlçe merkezinde dağınık halde olan araç tamir ve bakım, mobilya sektöründe faaliyet gösteren esnafları bir noktada toplamayı hedeflediğini söyleyen Sunguroğlu, “İlçemizde kargaşaya son vereceğiz. Market ile mobilyacı, çay ocağı ile araç tamir dükkanı aynı yerde olmayacak. İlçenin farklı noktaların bu görüntülere şahit oluyoruz. Arsin’imizi bu projeyle derli topla hale getirip, hem ferahlama hem de bu sektörlerde çalışan esnaf kardeşlerimize rahat iş yapabilme ortamı oluşturacağız. Bazı araç tamir esnaf arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Bir evin altında dükkanı var. Araçlar kuyruğa girince otopark sıkıntı oluyor. Apartman sakinleri hem araç sesinden, hem çekip sesinden hem de otopark sorunundan şikayetçi oluyor. Biz bu noktada Arsin’imizi bütün olarak düşünüyoruz ve esnaf arkadaşlarımıza bir çalışma ortamı hazırlarken, vatandaşımızın da düşüncelerini dikkate alıyoruz” dedi.

ARSİNLİ ESNAFA MÜJDE

Projenin içeriği hakkında bilgi veren Sunguroğlu, şunları söyledi: “İlçelerde yapılan bu projelerde yerel esnaf hep mağdur edilmiş. Birçok yerde, o ilçede esnaf yapan vatandaşlar haricinde ihaleye girip dükkan alanlar olmuş. Ben buna kesinlikle izin vermeyeceğim. Ben kendi esnafım için bunu yapacağım. Burada dükkanı Arsinli olan vatandaşlarımız alacak. Buraya farklı ilçeden gelip dükkan alıp, mevcut esnafı mağdur etmek olur mu? Bu konuda çok hassasız ve asla müsemma göstermeyeceğiz. Bizler Arsin’e ve Arsinli esnafımıza destek için çalışacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber