‘TAŞ OCAĞI İÇİN SEÇMENİNİZE İHANET ETTİNİZ’

İKİZDERE-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Rize Valiliğine 27. 4.2021 tarihli gönderilen yazıda Rize-İyidere Lojistik Liman İnşaatı için gerekli olan hammadde temini konusunda 10.7.2025 tarihine kadar izin verildiği belirtildi.

Taş ocağı hakkında Sosyal medyada AKP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya sert tepki gösteren MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘bizler İlçemizden tarafız. Vatandaşımızdan tarafız. Coğrafyamızdan tarafız. Bizim vatanseverliğimizi kimse tartışamaz, hele siz hiç tartışamazsınız ’dedi.

Taş Ocağı konusunda günlerdir sessiz kalan İktidar partisinin İkizdere İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada tepki gösteren MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘Değerli İkizdere AK Parti İlçe Başkanım sizinle Cumhur ittifakına zarar vermemek için polemikten uzak kalmak istiyorum ancak üslubunuz ve verdiğiniz bilgiler yanlış ve taraflı. Bizler burada tarafımız belli İkizdere’den tarafız, vatandaştan tarafız, coğrafyamızdan tarafız. Bizler daha ilk günden beri vatandaşımızın yanındaydık, dertlerini dinledik ulaşabildiğimiz yetkililere ulaşmaya çalışıyorduk.

Seçmeninize İhanet ettiniz

Sizler bir yerlerden emir almadan maalesef seçmeninize ihanet edip sahaya gelmediniz, gelemediniz Sahayı sizler boş bırakıp HDP ve CHP lilere bıraktınız kendi hatanızı şimdi bizlerin üzerinden yavuz hırsız misali bizlerden, özellikle şahsımdan çıkartmaya çalışıyorsunuz. Yanlış ve yalan beyanlar ile bir yerlere varılmaz. Bundan sonra gelişecek olaylar için ders olsun bu olay da algınızı yüksek tutup tarafınızı yanlış doğru sahada belirtirsiniz’ded.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber