banner240
banner237
banner238

Tayını Çıkan Öğretmenleri Plaketle Uğurladılar

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Kemal Kocaman, tayini çıkan öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları hizmetin anısına plaket takdim ederek uğurladı.

50 öğretmen ile Ortahisar’ın özel eğitim-öğretiminde önemli bir yere sahip olan Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden 1 öğretmenin isteğe bağlı il içi, 1 öğretmenin de il dışı tayinleri çıktı.

Afyon iline atanan Mobilya Dekorasyon ve İç Tasarım Öğretmeni Arda Aktaş ile Yomra İlçesine atanan Özel Eğitim Öğretmeni Gonca Çavdar Terzi için veda töreni düzenlendi. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Kemal Kocaman," Zafer Özel Eğitim Uygulama okulumuzda görev yaptığınız süre içerisinde güzel çalışmalara imza attınız. Eğitim öğretime verdiğiniz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Tayini çıkan öğretmenlerimiz için bu günlerin anısına hatıra olması niyetiyle geleneksel hale getirdiğimiz plaketlerle sizleri uğurluyor ve yeni görev yerlerinizde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Tayini çıkan öğretmenler de; burada çok yoğun bir çalışma temposuyla zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını, güzel çalışmalara imza atıldığını belirterek, kendilerini bu şekilde onurlandıran okul müdürü ve idarecilere teşekkür ettiler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber