banner240
banner237
banner238

TESOB heyetinden Vali Ustaoğlu’na ziyaret

23.09.2021, TRABZON, TESOB – Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 2021 Yılı Türkiye’nin Çırağı seçilen Yaprak Maral ve beraberindekiler Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALMIŞTI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Adıgüzel, Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Durukan, TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu ve 2021 Yılı Türkiye’nin Çırağı Yaprak Maral’ın yer aldığı heyeti kabul etti.

Trabzon’da yılın çırağı seçildikten sonra Türkiye’de 2021 Yılının Çırağı da seçilen 15 yaşındaki kazaziye imalatçısı Yaprak Maral, 16 Eylül’de Kırşehir’de yapılan Ahilik Haftası kutlamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü almıştı

.

Vali İsmail Ustaoğlu, Yaprak Maral’ı bir kez daha tebrik ederken, “Yaprak kızımızın Kazaziye gibi coğrafi işaret taşıyan bir ürünümüze ilgi gösterip bu konuyla ilgilenmesi bizi memnun etti. Başarılarının devamını diliyorum. Emeği geçenleri de tebrik ediyorum” dedi.

TESOB Başkanı Metin Kara da son 6 yılda Türkiye çapında 5 büyük ödül aldıklarını hatırlatarak, “Bu gurur tüm Trabzon esnaf ve sanatkarının ve halkınındır” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber