TİK TOK TÜRK KADININA DA ERKEĞİNE DE YAKIŞMAZ BİR ZEHİRDİR

İstanbul  Bahçelievler de kurulan Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği kadınları son günlerde hızla yayılan sosyal medya adıyla Türk halkının ahlaki değerlerine aykırı görülen TİK TOK furyasına tepki gösterdiler.
 Kurulduğu günden bu yana başta kadınlar olmak üzere muhtaç insanlara yönelik çalışmalar yaparak özellikle mağdur kadınlara ve ailelere kucak açan Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği dernek lokalinde düzenledikleri toplantılarla etraflarında bulunan özellikle kadınlara yönelik çalışmalar yaparak maddi manevi yardımlar yapmaktadır.


Bahçelievler de kadına yönelik hayırsever çalışmalarla adından söz ettiren Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği yeni lokallerinin açılışın da kuran okutarak ve dualarla açtıkları yeni yerlerinde evlerinde yaptıkları yiyeceklerle açılış yaptılar.
Açılışta konuşan Başkan Selma Işkın” biz bu derneği başta Bahçelievler Belediyesinin desteğiyle ve vefakar cefakar bayan arkadaşlarımızla kurduk. Asıl amacımız özellikle Bahçelievler de bulunan tüm kadınlarımıza el vererek başta dayanışma içinde olmak ve birlik beraberlikte kadınlarımızın gerçek gücünü kanıtlamaktır. Bunun yanında yaptığımız kermeslerle ev yapımı yemekler, böreklerle, tatlılarımızla aşa işe muhtaç kadınlarımıza el atarak onların ihtiyaçlarına destek olmaktır. Bu çalışmalarımıza önce ilçe halkımız olmak üzere tüm ilçemizde bulunan kurumlardan ve hayırsever duyarlı beylerden iş insanlarımızdan da maddi manevi destekler almaktayız. Amacımız hem kadın katliamlarına şiddetine dur demek hem de muhtaç kadınlarımızın mağduriyetlerini onları rencide etmeden onure etmektir.”dedi. 
ÜLKEMİZDE KADIN KESİNLİKLE KULLANILACAK BİR OBJE DEĞİLDİR.
 Son zamanlarda kadına şiddet konusuna da dikkat çeken başkan Selma Işkın” kadın dünyada en değerli varlıktır. Bunu biz demedik bunu müslüman dünyasının son peygamberimiz olan Hz. Muhammed” cennet anaların ayağının altında derken kadına verilmesi gereken önemi ve değeri de anlatmış oldu. Ancak son zamanlarda kadın şiddetleri ülkemizin kanayan bir yarası olurken şimdide sosyal medya maalsef hızla yayılan TİKTOK rezaletinde üzülerek görüyoruz ki kadınlarımız ve erkelerin yanısıra gençlerimiz de bu zehirin bataklığına saplanmışlar Türk halkına yakışmayan paylaşımlarla rezaletin daniskası yaşanmaktadır. Bu konu da devlet büyüklerimiz bu rezillikten halkımızı mutlaka kurtarmak için bir şeyler yapmaları lazım. TikTok kimseye faydası olmayan sosyal platform adıyla her türlü ahlaksızların yaşandığı rezil bir yer buradan tüm anne babalar başta çocuklarımızı kadınlarımızı kurtarmak için bir şeyler yapmak lazım. Bunun için biz Bahçelievler Kadın Destekleme Derneği olarak tüm kurumları milli duruşumuz için birlikte olmaya davet ediyoruz. Biz kadınlar bu tür ahlaksızlarla mücadele ederken hereksin ahlaklı olmaya davet ediyoruz. Bu TikTok denilen rezalet her yer de anlatılmalı.”dedi.
 

ZEKİ GÖKCE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber