TRABZON BAROSU

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Barosu’nun ev sahipliğinde bu yıl ilk kez Trabzon’da “Karadeniz Baroları Çocuk Hakları Çalıştayı” organize edilmiştir.

Trabzon Barosu’nun ev sahipliğinde bu yıl ilk kez Trabzon’da “Karadeniz Baroları Çocuk Hakları Çalıştayı” organize edilmiştir. 

27/01/2018 tarihinde Yol-İş Otel’de gerçekleşen çalıştaya Düzce, Tokat, Sinop, Bartın, Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Bolu, Artvin, Rize ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Baroları olmak üzere 15 Baronun Çocuk Hakları Komisyonu katılmıştır. 

Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez ile Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın konuşmalarının ardından başlayan çalıştayda, bölge barolarının çocuk hakları komisyonlarının faaliyetleri, çocuk adalet sistemine ilişkin sorunlar, çocuk izlem merkezi uygulamaları ve uygulamada karşılaşılan sorunlar ile baroların önerileri konuşulacak

TRABZON BAROSU
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.