Trabzon'da Evlilik Festivali başladı!

Trabzon'da ilk defa düzenlenen "Evlilik Festivali" dün itibariyle başladı. Etkinlik hakkında bilgi veren Papyon Ajans Genel Müdürü Yasin Adanur" 40'a yakın firmanın katılımıyla 18 farklı alanda satışların yapılacağını" söyledi.

Festival'de çeşitli etkinliklerinde olacağını belirten Adanur; "gelen ziyaretçiler farklı bir deneyim yaşayacak. Festivale katılacak olan ziyaretçilerin Mobilyadan kuyumcuya kozmetik ürününden zücaciyeye kadar çeşitli alanlarda alışveriş yapacağını ve yaparken de farklı şovlara tanık olacağını" belirtti.  

Festivalin insanların aradığı her şeyi bir yerde bulması açısından çok faydalı olacağını belirten Adanı; “gelecek olan kişilerin hem uyguna ürün bulabilecek hem de tek noktadan vakit kaybı olmadan bütün alışverişlerini yapma imkanı kazanacak, bu yüzden çok faydalı olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu. 

Festivale özel indirim! 

Çeşitli sektörlerden firmaların bulunduğu festivalde imkânların çok uygun olduğunu kaydeden Adanur; “Burada festivalde özel indirimler var. Her sektörden bir iki tane firma var burada yüzde 60’a kadar indirim yapan firmalar var. Özel bir bankanın da evlilik kredisi adı altında düşük faizli kredi vermek için stant açtı. Doğu Karadeniz’de ilk defa yapılıyor, geniş çaplı bir çalışma oldu. İnsanlar buradan daha uygun fiyatlı ürünler temin edebiliyor, test ediyor provalar yapabiliyor” diye ekledi. 

Herkese açık bir festival!

Dün start veren festivalin herkese açık olduğunu belirten Adanur; “17 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek festivale tüm halkımız katılabilir. Bilet vesaireye gerek yok, insanlara ücretsiz ulaşım olanağı da sunuyoruz, servislerimiz var, her saat başı Meydan Kilpa marketin önünden kalkıyor. Festivale tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber