banner240
banner237
banner238

Trabzon'da yeni tanzim satış yerleri açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazartesi gününden itibaren 3 ayrı noktada yeni tanzim satış yerlerinin hizmete gireceğini söyledi. Meydan, Atapark ve Değirmendere’de tanzim satışların yapılacağını belirten Gümrükçüoğlu, tanzim satış yerlerinin sayılarının daha da arttırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. 

Trabzon’da tanzim satışlara 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı (Meydan Parkı)’nda başladıklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Meydan Parkı’nın hem üst tarafında kurduğumuz tanzim satış yerimizi Boztepe yokuşu başında bulunan Yavuz Selim İlkokulu’nun bahçesine taşıyoruz. Meydan Parkı’nda yaşanan yoğunluk nedeniyle, tanzim satış yerini yine Meydan’a yakın bir bölgeye, halkımızın alışverişlerini daha rahat yapacakları bir ortama taşıma kararı aldık. Değirmendere’de, Demirkırlar İş Merkezinin karşısındaki belediyemize ait otopark alanında ve Atapark bölgesinde yıkılan SGK binalarının olduğu alanda yeni tanzim satış yerlerimizi Pazartesi sabahından itibaren hizmete açıyoruz. Halkımızın ulaşımı en kolay sağlayabileceği noktalarda tanzim satışlarımız devam edecektir. Tanzim satış yerlerinin sayılarının daha da arttırılması için de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Tanzim satış yerlerinin haftanın her günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile başlatılan enflasyonla topyekun mücadele çalışmaları ve fiyat spekülasyonları ile halkımızın mağdur edilmesine izin vermemek için Trabzon’umuzda başlattığımız tanzim satış uygulamasını daha da genişletiyoruz. Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında; domates 3 TL, soğan 2 TL, elma 3 TL, patates 2 TL, salatalık 4 TL, patlıcan 4,5 TL ve biber 6 TL’den satılıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber