banner240
banner237
banner238

Trabzon iş dünyasının talepleri Bakan Varank’a iletildi

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Tarım ve Orman Bakanlığı Trabzon Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda yaptığı incelemelere eşlik etti ardından Trabzon Valiliği’ndeki toplantıya katıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile diğer ilgililerin de yer aldığı toplantıda Varank’a bakanlığıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında katılımcılar tarafından bilgi verildi.

İŞ DÜNYASININ TALEPLERİ AKTARILDI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Bakan Varank’a Trabzon iş dünyasının taleplerini ve yapılan çalışmaları aktardı. Hacısalihoğlu, Şinik, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Arsin Organize Sanayi Bölgelerinin altyapı destekleri başta olmak üzere çeşitli taleplerini, Çamburnu Tersanesinin rıhtım çalışmasıyla ilgili talepleri, su ürünleri sektörünün yatırım olanaklarının iyileştirilmesiyle ilgili konuları, bölgesel tarımsal ürünlerden yüksek katma değerli ürün üretilmesiyle ilgili yürütülen çalışmaları, yarı değerli taşların üretilmesiyle ilgili altyapı desteği taleplerini ve bölgenin coğrafi işaretli ürünlerinin e-ticaretle dünyaya pazarlanmasıyla ilgili yapılan çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a iletti.  Varank, konuları yakından takip edeceğini vurguladı.

YATIRIM ADASI ENDÜSTRİ BÖLGESİNİN YATIRIM PROGRAMINA ALINMASI TALEP EDİLDİ

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ayrıca Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin yapımıyla ilgili geniş çaplı bilgi verilen Bakan Mustafa Varank’tan, bölgenin yatırım programına alınmasını da talep etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber