TTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERKUT ÇELEBİ’DEN TRABZON ARSİN OSB’YE ZİYARET

Bölge firmalarından Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Çelebi’yi, Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender, Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. Firma Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Secaettin İskender ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya karşıladı.

Olası iş birliği halinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İskender, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, nazik ziyaretleri için Başkan Çelebi’ye teşekkür etti.

İstihdamı artırmak için teknoloji ve sanayi alanında yatırımlar yapılması gerektiğine değinen Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, “Bölgelerin kalkınmasının en büyük paylarından biri organize sanayi bölgeleridir. Diğer bölgelerdeki firmaların bölgemize yatırım yapması için öncelikle iş gücü ve nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesi gerekmektedir. Bir taraftan da batıdaki yaşam maliyetlerinin artmasından dolayı bölgemize tersine göç yaşanmaktadır. Şehir olarak hem sosyal yaşam hem de alt yapı hazırlıklarımızı tamamlamalıyız.” dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise ilimizde bulunan OSB'lerin üretim, istihdam ve ihracat bakımından önemli seviyelere geldiğini ve bunu ileriye taşımak için de iş birliği ve güç birliğine her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Trabzon Arsin OSB’nin şehrin ekonomisine çok önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber