TRABZON KENT KİMLİĞİNE YENİDEN KAVUŞACAK

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz,  İYİ Parti ve Saadet Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz, beraberindeki partililerle sahada çalışmalarını sürdürüyor. 
İYİ Parti ve Saadet Partisi’ni ziyaret ederek istişarelerde bulunan Akyüz, Trabzon’un kent kimliğine kavuşması için mevcut zihniyetin değişmesi gerektiğini söyledi. 
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan, Akyüz’e başarı diledi.  

ESNAF KRİZLE BOĞUŞUYOR
Esnaf ziyaretlerini de sürdüren CHP Ortahisar Başkan adayı Akyüz, Trabzonluların  teveccühü ile karşılaştı. Esnafın sorunlarını tek tek dinleyerek bu sorunları çözebilecek projelerinden bahsetti. Trabzon’un spor şehri olduğunu ve bu konudaki kayıpların yeniden inşası noktasında ısrarcı olacağının altını çizdi.
Ekonomik krizle boğuşan esnafın,  mevcut yönetimden serzenişlerini dinleyen Akyüz, “Üretime yönelik hiç bir alanda hiç bir politika olmadığı için kriz kaçınılmaz bir sonuç olmuştur. Ortahisar’da istihdama yönelik, Trabzon’un ekonomisini hareketlendirecek projelerimiz olacak. Bu projeler istihdama da büyük katkı sağlayacaktır. Kırsal mahallelerimizde tarım ve hayvancılığı yeniden planlayıp, pazar yeri oluşturacağız.  
Mahalle kreşleri ile ailelere yerinde hizmet verip vereceğiz. Esnaf ve sanatkara hizmet eğitimleri vererek ticaretin artmasına katkıda bulunacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber