Trabzon’da 150 Bekçi İstihdam Edilecek

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da 150 çarşı ve mahalle bekçisi istihdam edilecek.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında emniyet hizmetleri sınıfında çarşı ve mahalle bekçisi istihdam edileceği belirtildi.

Ortahisar ilçesi mülki sınırları içinde 110, Yomra’da 10, Akçaabat’ta ise 30 kişi üzere toplam 150 çarşı ve mahalle bekçisi görevlendirileceği vurgulanan açıklamada, adayların sözlü ve yazılı sınava tabi tutulacakları aktarıldı.

Açıklamada, başvuru şartlarının valilik ve kaymakamlıkların internet sitelerinde yer aldığına işaret edilerek, başvuruların 13-27 Kasım 2017 tarihlerinde ilçe emniyet müdürlüklerine yapılması gerektiği kaydedildi.

Trabzon’da 150 Bekçi İstihdam Edilecek
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!