Trabzonlu O İsim TFF Dış İlişkiler İcra Kurulu'na seçildi

Alanında uzman akademisyen, bilim insanı, doktor ve gazetecilerden oluşan kurul üyeleri görevlerine başladılar.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nedim Malkoç da TFF Dış İlişkiler Kurulu’na seçildi.

Malkoç konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Türk futbolunun yurtdışında tanıtım ve temsili, TFF’nin uluslararası ilişkilerinin geliştirilmesi için gerekli çalışmalarda bulunmak gibi görevleri bulunan TFF Dış İlişkiler İcra Kurulu’na seçilmenin gururunu yaşıyorum. Dünyada Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için çalışacağız” dedi.

NEDİM MALKOÇ KİMDİR?

Nedim Malkoç, 30 Nisan 1982 yılında Gebze’de doğdu. Aslen Trabzon Sürmeneli olan Malkoç, ilk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de yaptı.

Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Ankara Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı.

Örgütsel sinizm ve örgütsel bağlılık, örgüt kültürü yönetimi, spor yönetimi, yönetim bilimleri alanında da doktora çalışması olan Malkoç’un uluslararası dergilerde 19, ulusal dergilerde 4, uluslararası sempozyumlarda ise 12’ye yakın bildirimi bulunuyor.

Akademik kariyerini ilk olarak Karabük Üniversitesi araştırma görevlisi olarak başlayan Malkoç, daha sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı.

Burada Personel Daire Başkanlığı görevini sürdüren Malkoç, 2018 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı.

Ek olarak Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 18 ay bu görevi sürdüren Malkoç, tekrar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne Dr. Öğretim Görevlisi olarak atandı.

Nedim Malkoç, burada da ikinci bir görev olarak Personel Daire Başkanlığı görevine getirildi.

2021 yılında Boğaziçi Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanan Malkoç 2022 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Rektör Danışmanı olarak atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir.

Nedim Malkoç, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber