TTSO ile HABİTAT Derneği arasındaki projeler görüşüldü

TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret eden HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile başta eğitim faaliyetleri olmak üzere gerçekleştirilecek projeler konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

HABİTAT Derneği Başkanı Sezai Hazır, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile pandemi döneminde üyelerine yönelik önemli çevrimiçi eğitim programları gerçekleştirdiklerini belirterek, “Dijital Pazarlama Eğitimi, Finansal Okuryazarlık Eğitim, Blockchain Eğitimi, Finansal Risk Yönetimi Eğitimi, KOBİ’ler için Dijital İş Süreçleri gibi birçok eğitimi ortak olarak düzenledik. Bundan sonra da başta eğitim olmak üzere ortaklaşa birçok faaliyet yapacağız” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, oda üyesi firmaların gerek dışa açılması gerekse e-ticaret kapasitelerinin artırılması için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, “HABİTAT Derneği ile ortak düzenlediğimiz eğitimler de bunun önemli bir parçası. Bir süre önce Dijital Eğitim Seferberliği adı altında yoğun bir çevrimiçi eğitim programı düzenledik. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber