banner240
banner237
banner238

Vali Ustaoğlu Of İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

İlk olarak yapımı devam eden 184 yataklı Of Devlet Hastanesi inşaatına giderek, burada incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Vali Ustaoğlu, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından hazırlanan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Solaklı Deresi Peyzaj Projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çalışmalar hakkında Vali Ustaoğlu’na bilgi verdi.

İncelemeler kapsamında Of İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası, müştemilatının yapılacağı araziyi, restorasyon çalışmaları Trabzon Valiliği tarafından yürütülen tarihi Çakıroğlu, İsmail Ağa Konakları ile yapımı büyük ölçüde tamamlanan 3 bin 500 kişilik Of Stadyumu’nu ziyaret eden Vali Ustaoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak Of Kapalı Spor Salonunu ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunu gezen Vali İsmail Ustaoğlu, burada öğrencilerle sohbet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber