banner240
banner237
banner238

“YALAN ATIP MİLLETİ KANDIRMASIN!” 

Gürsoy’un seçim çalışmalarına katılan Milletvekili Balta:

“YALAN ATIP MİLLETİ
KANDIRMASIN!” 

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’a eşlik ederek destek verdi. İlçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Balta ve Gürsoy sonrasında Yeşiltepe Mahallesi seçim irtibat ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından sırasıyla Yeşilyalı ve Atayurt Mahallesinde vatandaşlar buluşan Balta ve Gürsoy’a vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Gürsoy’a, Milletvekili Balta’nın yanı sıra Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti. 
BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ 
Seçim İrtibat Ofisi ve Atayurt Mahallesinde önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Balta şunları söyledi: “AK Parti’nin adayı Cumhur İttifakının adayı olan Muhammet Sait Gürsoy’dur, başka ortağımız yoktur. Birileri kenarda köşede söylüyormuş ki biz kazanınca AK Parti’ye geçeceğiz, orada adamlarımız var. Öyle bir şey yok, yalan atıp milleti kandırmasın. Bu millet 15 yıl önce ona gereken dersi sandıkta verdi ve yine verecektir. Arsin’de kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle cumhur ittifakı kazanacaktır ve Arsin kazanacaktır, hizmetler de devam edecektir. Sait başkanımız projeleri hazırladı ve yakında tek tek sizlere açıklayacak. Her biri iktidarın desteğiyle olacaktır. Maddi kaynak ve hükümet desteği olmadan projeler hayata geçirilemez. Bizler Ankara’da Sait başkanımızın ve belediye meclis üyelerimizin emrinde olacağız. Bunu yaptık ve bundan sonra da yapacağız. Önümüzdeki 4 yıl seçim yok, bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz”
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ 
Milletvekili Balta’ya Arsin’deki seçim çalışmalarına katılımından dolayı teşekkür eden Gürsoy, “Yol arkadaşım kıymetli milletvekilim Muhammet Balta’ya ilçemizi ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Hemşerilerimin desteğiyle seçilip göreve geldiğimizde Bakanlarımızla, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde Arsin’e önemli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde ilçemizdeki her bir mahalleye hizmet gideceğiz gibi ilçe merkezimizde önemli projeleri de hayata geçireceğiz. Bizim derdimiz millete hizmet, biz verecek olduğumuz sözü nasıl yerine getireceğimizi hesap ederek veriyoruz. Lafla peynir gemisi yürümez, laf olsun diye de göz boyamak için vaat de bulunmayız. Onlar konuşur AK Parti yapar, Cumhur ittifakı yapar. Milletimiz de bunun çok net bir şekilde farkında ve her seçim bir önceki seçime göre desteğini arttırıyor, her bir vatandaşımızdan Allah razı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber