Yeşilay'dan Trabzon'a yeni spor kulübü müjdesi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, yönetim kurulu üyeleri Dr. Erdem Şen, Kadir Sert ve Hayri Öztürk ile Yeşilay Danışamlık Merkezi (YEDAM) ekibi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Yeşilay’ın Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörlüğünün Trabzon’da olduğunu ifade eden, Başkan Işıl Demir Güner, “Yeşilay’ın ilk amacı tütünse şu anda alkol, tütün, kumar bağımlılığını aştık teknoloji ve obeziteye doğru gidiyoruz. Bağımlılık olan her alanda çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı gibi birçok kurumdan destek alıyoruz bu konularda. Büyükşehir Belediyemizle işbirliği protokolümüz var, Ortahisar Belediyemizle işbirliği protokolümüz var, Sağlık Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzle protokollerimiz var. Onlarla destekli çalışıyoruz. Ve Yeşilay bir spor kulübü kuruyor, dolayısıyla Yeşilay Spor Kulübü ile çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeşilay'dan Trabzon'a yeni spor kulübü müjdesi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz ”İnsanlara bağımlılıktan uzak dur derken alternatifler de sunmanız gerekiyor. Şundan uzak dur dediğimizde nasıl yapalım diyen çocuklarımıza bir şey sunmamız lazım. Yeşilay her ilde bir spor kulübü kuruyor. Trabzon’da bunu ilk kuran illerden biriyiz. Hakan Terzioğlu kulüp başkanımızdır” dedi. Boz, “Atölyelerimiz de var ama spor bambaşka. İnsanların bir şeylerle uğraşacakları, enerjilerini atacakları bir fırsat spor. Yeşilay insanlara bunu sağlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla hareket ederek bir çalışma yaptılar. Her ilde Yeşilay Spor Kulübü yılsonuna kadar kurulacak. Üniversite olan illerde de faaliyetlerde bulunacaklar” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber