Zafer Haftası Trabzon’da büyük coşku ve spor faaliyetleriyle kutlandı

Hafta boyunca bisikletten yelkene, hentboldan tırmanışa ve yelken yarışlarına kadar birçok branşta yüzlerce kişinin katılımıyla yapılan yarışların ardından katılımcılara plaket, dereceye girenlere de ödülleri verildi.

KORTTA BÜYÜK COŞKU

Beşirli Spor kompleksinde yapılan müsabakalara büyük ilgi gösterildi. Birbirinden çekişmeli müsabakaların ardından 9 yaş erkeklerde Muhammet Yusuf Baş, kızlarda Müge Ali Yazıcıoğlu, 10 yaş erkeklerde Ahmet Görmüş, kızlarda Serra Tuğcugil, Tek Erkeklerde Mustafa Serkan Mutlu, kadınlarda da Serçin Dilek kategorilerinde şampiyon oldu.

YELKENCİLER ALKIŞ ALDI

Son dönemlerde yelken branşında yapılan önemli çalışmalar ve etkinliklerle fark yaratan Beşikdüzü ilçesinde, Zafer haftası nedeniyle müsabakalar düzenlendi. Çok sayıda yelkencinin katıldığı yarışmada renkli görüntüler ve büyük heyecan yaşandı. Öte yandan Akyazı’da da yelkenciler bir araya geldi, bu özel hafta nedeniyle gösteri yarışları düzenledi.

ŞAHİNKAYA’DA TIRMANIŞ

Düzköy ilçesi Doğankaya Mahallelinde bulunan ve birçok özelliği nedeniyle dağcıların yeni gözdesi olan Şahinkaya dağı da, Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dağcılık Federasyonu ve İlçe Müdürlüğünün organizesi ile düzenlenen tırmanışta sporcular, zorlu parkurda hünerlerini sergiledi, tırmanış sırasında Türk bayrağı açtı.

HENTBOLDA DOSTLUK MAÇI

Beşirli Spor Kompleksi de bu özel günde, özel bir maça sahne oldu. Çok Amaçlı Spor Salonunda Trabzon ve Rize Dostluk müsabakası yapıldı. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Dostluk maçına iki kardeş ilimizden hentbola gönül vermiş spor adamları katıldı. Aralarında zamanında milli olan, Avrupa kupalarında yer alan isimler de vardı” dedi.

BİSİKLET HEYECANI

Yaylacık’ta Akçaabat Belediyesi ile İlçe Spor Müdürlüğü’nün organizesi ile 30 ağustos Zafer Kupası Bisiklet yarışları düzenlendi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Müdürü Engin Uzun ve çok sayıda sporseverin katıldığı yarışlar nefes kesti. Akçaabat Dolgu alanında yapılan müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber