Oyunlar güzel, seyirci keyifli, salonlar dolu…

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen “Trabzon Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Birbirinden güzel oyunların sahnelendiği Atapark Haluk Ongan Sahnesi neredeyse her akşam dolu koltuklar önünde oynanıyor.

Dün akşam Ankara DT sanatçılarının sahne aldığı 3 saatlik müzikli komedi oyunu büyük beğeni toplarken ayakta alkışlandı.

Muhteşem müzikler eşliğinde unutulmaz bir oyunculuk performansı gösteren oyuncu kadrosu aynı zamanda kostümleri ve şarkıları ile de nostalji yaşattı.

Haldun Dormen’in yazıp Boğaçhan Sözmen’in yönettiği oyunda Diler Öztürk, Deniz Keyf, Suat Karausta, Özlem Gündoğdu, Yunus Beydoğan, Bilal Gürdere, Rengin Samurçay, Süheyla Gürkan, Eda Ateş, Başak Gürdal Duranoğlu, Ali Davutoğlu, Can Öztopçu, Arsal Mazmanoğlu, Selma Bayraktargil, Elif Aksu, Sezin Yerdemir, Yiğithan Erdoğan, İbrahim Deniz Duru, Kemal Alpan, Semih Dönmez, Yunus Emre Yılmaz, Ebru Emre, Kübra Hazan, Samet Kozanoğlu, Mustafa Aksakal, Ayşe Simgem Baykara, Gülcihan Kısacık, Semih Dönmez, Yunus Emre Yılmaz, Duygu Yıldız Yavuz ve Çisel Ocak Kara’dan oluşan oldukça kalabalık bir oyuncu grubu rol aldı.

Oyunun şarkı sözleri ve besteleri bir döneme damga vuran unutulmaz ikili Çiğdem Talu ve Melih Kibar’a ait.

Anadolu’da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolistinin hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a gitmesi ve ardından kumpanyanın yeni bir assolist bulması ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen traji-komik olayların konu edildiği oyun bu akşamda atapark Haluk Ongan sahnesinde saat: 20.00 de sahnelenecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber