TRABZON'UN  YETİŞTİRDİĞİ  MEDARİ İFTİHARI IŞIK ATAKAN KİMDİR.

TRABZONUN YETİŞTİRDİĞİ GELMİŞ GEÇMİŞ TÜRK SANAT MÜZİĞİNE  YILLARINI VERMİŞ , IŞIK ATAKANLA İSTANBUL'DAN  gÖRÜŞTÜGÜMDE TRABZONDAN ARIYORUM DEDİĞİMDE İÇİNDEKİ BURUKLUĞU VE ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU BU ÜZGÜNLÜĞÜNÜN TRABZONLU OLARAK HATIRLANMAMAKTAN  GEÇTİĞİN ANLATTI.

YILLAR ÖNCE TRABZON'DAN İSTANBULA YERLEŞEN ARKADAŞIMIZ .ORADADA SANAT MESLEĞİNİ DEVAM ETTİRMİŞ ÇOK DİNLEYİCİ KİTLESİNE HİTAP ETMİŞ ÖYLE OLDUĞU HALDE TRABZON DENİNCE ÜZGÜNLÜĞÜNÜ GİZLİYEMEDİ . 

YILLAR ÖNCE TRABZONDAN İSTANBULA YERLEŞEN ARKADAŞIMIZ İSTANBULDA OLDUĞU HALDE SÜREKLİ KENDİNİ TRABZONDA HİSSETMİŞ VE HABERLER GELİŞMELERİ TAKİP ETMİŞ NE YAZIKKİ  TRABZONDA YENİ NESİLE  BENİM SANAT DÜNYAM HAKKINDA  BİLGİ SAHİBİ DEĞİLLER  BEN İSTANBULDAYIM AMA  TRABZONDA  SANAT DÜNYASINDA BENDE VARIM DİYOR, BAKIN YAZIŞMAMIZI SİZLE PAYLAŞIYORUM.

www.isikatakan.com
.....
* www.instagram.com/isikatakan
* www.twitter.com/isikatakan
* https://www.youtube.com/user/isikatakann

Eserim öncelikle çok teşekkur ederim. Güzel bir hizmet ve girisimde bulunuyorsun. Yıllarıni bu ise emek vermiş bir arkadasım olarak beni en iyi anlayacaklar arasında ilklerin başında gelirsin.

Ben Trabzon müzik sanatinda kirgın ve uzgünün. Değerlerini son derece onemseyen biriyim.

Ben sayfalarimdan Trabzon Valisi başta olmak üzere Belediye başkani ve il kültür hizmeti sunanlari sosyal paylaşimdan takip.ediyorum.

Onlarda lütfen o şehrin sorumluluğundan bir zahmet kültürüne sanatına kim hizmet ediyormuş diye bizleri araştırıp takipte bulunsunlar?

Trabzon yalnız kemençeden horondan ibaret değil. Ben kemencecim Hasan Tunç'u nasıl araştirip, öğreniyorsam, onlarda bu işin sorumlulari olarak taniyacaklar değerlerini bilecekler.

Onlarin benim kültur bakanliğindan onayli yazdığim kitabımdan bile bilgileri yok.

Hiçbiri kitap baskimda da tanimda yoktular. Bu konuda çok doluyum. Anlayışla karşılamani rica ederim.Işık Atakan Buraya İstanbul'da her yıl Trabzon günleri düzenleniyor bunları takip ediyorum çok değerli dostlarım geliyorlar onlarla burada eski günleri yad ediyoruz 

Bir seferinde değerli dostum gazeteci Hakkı Emiroğlu ile karşılaştık o dönemin valisi ile beni tanıştırdı.O zamanın valisine bizler her zaman Trabzon'da yapılacak her türlü etkinlikte yardımdıcı olurum dedim amaşu ana kadar bizleri arayan yada soran hiç bir yetkili olmadı diyerek sitemde bulundu 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber